به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ تحقیق شگفتانگیز جدیدی در نشریه «پریسیژن آنکولوژی» Precision Oncology ثابت کرده است که ترکیب سه ماده مغذی که بنیان گیاهی دارند، سلولهای سرطانی پروستات را نابود و منهدم میکند.
عنوان این پژوهش که بهوسیله آقای استفانو تیزیانی Stefano Tiziani محقق دانشگاه تگزاس University of Texas رهبری شده «درمان ترکیبی با مواد مرکب طبیعی در سرطان پروستات از رشد تومور یا توده پروستات جلوگیری میکند و منجر به نوسانات اساسی در متابولیسم یا سوختوساز سلول سرطانی میشود»است.
همانطور که در گزارش دانشگاه تگزاس (UT) تشریح شده، این کشف غیرمنتظره به فرد اجازه میدهد با غذای اصلی خود، موجبات مرگ از طریق گرسنگی سرطان پروستات را فراهم آورد.
این سه ماده طبیعی چهچیزی هستند؟ آنها عبارتند از: ــ اسید اِرسولیک Ursolic acid (اسیدی که از پوست میوه بهدست میآید) از پوست سیب ــ کَرکیومِن curcumin از زردچوبه ــ رِسوراترُل Resveratrol از انگور قرمز.
اکثر مطالعات، تنها یک ماده را مورد آزمایش قرار میدهند در حالی که این نشریه از کشف ترکیب مخصوصی (ترکیب فوق الاشاره) که تومورهای سرطانی پروستات را تحلیل میبرد، خبر داده است؛ در مقاله دانشگاه تگزاس (UT) چگونگی اثرگذاری بر یکدیگر مواد شیمیایی که بنیان گیاهی دارند نیز تشریح شده است.
ترکیب اسید اِرسولیک Ursolic acid با کَرکیومِن یا رِسوراترُل نمیگذارد سلولهای سرطانی چیزی (گلوتامین) را که برای رشد نیاز دارند، بخورند؛مسدود کردن راه جذب مواد غذایی که مورد نیاز سلولهای سرطانی است، با مواد مغذی که در رژیم غذایی معمولی انسان وجود دارد، یک راه تمیز و شسته و رفتهای است.
سیب و زردچوبه در تمام فصول سال وجود دارند و در صورت فقدان انگور قرمز میتوان از مویز استفاده کرد.
دستورالعمل تهیه
یک تا دو عدد سیب متوسط را انتخاب میکنیم، بعد از دور ریختن هسته و چوب انتهایی آنها، سیب خوردهشده را در داخل مخلوطکن میریزیم، یک قاشق مرباخوری زردچوبه به آن میافزاییم و بهاندازه یک فنجان انگور قرمز یا دو قاشق سوپخوری مویز به آنها اضافه میکنیم، یک لیوان آب هم به درون مخلوطکن میریزیم؛ با روشن کردن مخلوطکن و همزدن خوب آن، معجون ضد سرطان پروستات آماده میشود
یک دهه پس از ظهور تلفن سیار در کشورهای غربی ٬ مخابرات ایران نیز در صدد استفاده از این سیستم برآمد ٬ بعدر موضوع تلفن
سیاردرهمان اواسط دهه ۵۰ خورشیدی فراموش شد ٬ چرا که بررسی های مدیران مخابرات آن زمان نشان
می داد بازار ایران کشش جذب ۴ تا ۵ هزار مشترک را دارد . اما طرح ۱۰۰۰ شماره ای که برای آن تدارک دیده
بودند ناکام مانده بود
وزارت پست ٬ بار دیگر در سال ۶۷ دست به راه اندازی تلفن همراه زد . اما طرحی که برای این شبکه ارایه شد .
۶ سال بعد و پس از تجدیدنظر در تابستان سال ۱۳۷۲ آغاز به کار کرد .
فاز نخست طرح با ظرفیت ۱۰ هزار شماره در تهران کلید خورد و کمتر از یکصد نفر از ساکنان پایتخت ٬ چند
دهه پس از آنکه شهروندان کشورهای پیشرفته جهان با تلفن همراه آشنا شده بودند ٬ توانستند بدون قید و بند
سیم و پریز ٬ تلفنشان را در دست بگیرند و در حالیکه قدم می زنند یا رانندگی می کنند ٬ به مکالمه بپردازند .
ظرف سالهای ۷۲ تا ۷۴ حدود یکصد متقاضی تلفن همراه وجود داشت که البته این رقم شامل مشترکان شهر
کرمان و چند شهر بزرگ دیگر هم می شد .
گوشی های هوشمند چه بلایی سر مغز می آورند؟
گوشی های هوشمند به خصوص گوشی های هوشمند لمسی منجر به اختلالاتی در حرکات و فعالیت مغز می شوند که با خواندن این مطلب مطمئنا از این پس در استفاده از انها احتیاط خواهید کرد.
عواقب استفاده بیش از اندازه از گوشی های هوشمند و تاثیر منفی آن ها بر روی مغز
گوشی های هوشمند به خصوص گوشی های هوشمند لمسی منجر به اختلالاتی در حرکات و فعالیت مغز می شوند که با خواندن این مطلب مطمئنا از این پس در استفاده از انها احتیاط خواهید کرد.
گوشی های هوشمند با زندگی مدرن امروزی گره خورده اند و متاسفانه این گره بسیار محکم تر از آن است که به راحتی بتوان آن را باز کرد و همین منجر به ابراز نگرانی از طرف محققان و دانشمندان پزشکی شده است.
محققان بعد از مطالعات دقیق در یافتند که استفاده از گوشی های هوشمند و لمسی به دفعات زیاد در طول شبانه روز منجر به آسیب یکی از بخش های مهم مغز می شود چرا که به گفته ی آنها رابطه ی مستقیمی بین دست و مغز در زمان استفاده از این نوع گوشی های موبایل ایجاد می شود که منجر به صدمات و آسیب های مغزی می شود.
تیم تحقیقاتی اهل کشور سوئیس 37 داوطلب را برای اثبات این مسئله مورد امتحان قرار دادند که 27 نفر آنها از گوشی هوشمند و 10 نفر از آنها از گوشی های ساده با دکمه های واقعی ( نه لمسی ) استفاده می کردند. با زیر نظر گرفتن و کنترل حرکات و واکنش های مغزی انها در طول این مدت به مسئله ای مهم در رابطه با عملکرد مغز در این افراد دست یافتند.
عواقب استفاده از نابجا از گوشی های هوشمند
نتیجه:
بخشی از مغز به نام somatosensory قشای وجود دارد که مربوط به کنترل حرکات دست - انگشتان - چهره - لگن - تنه و گردن است .
افرادی که از گوشی های موبایل هوشمند با صفحات لمسی استفاده می کنند این بخش مغز انها به مرور زمان نسبت به کنترل حرکات ضعیف می شود به نوعی دچار تغییر شکل در عملکرد و کنترل می گردد.
اما افرادی که از گوشی های معمولی و دکمه دار استفاده می کنند با هر بار استفاده از دکمه مغز حالت حرکت انگشتان را دریافت کرده و با حرکت واقعی و فشار انگشتان بر روی دکمه های واقعی شروع با فعالیت می کند و از کم کاری و تغییر شکل به دور می ماند.
دکتر گاش می گوید:
با هر بار حرکت انگشتان و سایر اعضای بدن مغز فعالیت می کند و از پیری و تغییر شکل و به دنبال آن اختلالات مغزی پیشگیری می شود که متاسفانه این تکنولوژی عملکرد طبیعی مغز را مختل کرده و موجب ایجاد اختلالات حرکتی در دراز مدت خواهد شد.
او همچنین هشدار داد که در دراز مدت استفاده از گوشی های همراه هوشمند لمسی در حرکات بخش های مهم بدن از جمله صورت و دست های مشکلات جدی ایجاد خواهد کرد.
مضرات دکلهای تلفن همراه برای سلامتی
برای آنتن دهی مناسب تلفن های همراه در بسیاری از نقاط شهر، دکل های مخصوص تلفن همراه راه اندازی شده است. وظیفه اصلی این دکل ها، انتشار امواج الکترومغناطیسی تلفن های همراه می باشد که گفته می شود تا حدود 4 کیلومتر انتشار پیدا می کنند. شواهد علمی نشان می دهد که دکل های مخصوص تلفن همراه با انتشار این امواج، حتی در مقادیر کم، خطری جدی و مهم برای سلامتی انسان ها محسوب می شوند.
تاثیر دکل های تلفن همراه بر حافظه
در یک تحقیق، اثرات عصبی-رفتاری ساکنین اطراف دکل های تلفن همراه مورد بررسی قرار گرفت که نتایج نشان داد امواج الکترومغناطیسی فرکانس های رادیویی (RFR) بر روی توانایی حافظه تاثیر می گذارد. طبق این تحقیق از 85 درصد افرادی که در معرض این امواج بودند، حدود 28 درصد دچار تغییر حافظه شدند و مشکلات عصبی را گزارش کردند.
تحقیق دیگری نشان داد، 270 مرد و 260 زن که در فاصله 100 متری از این دکل ها زندگی می کردند، دچار مشکلات حافظهشده بودند.
تاثیر دکل های تلفن همراه بر اعصاب
بر اساس تحقیقی که در مجله نوروتوکسیکولوژی منتشر شد، مشخص شد که 5/23 درصد افراد در معرض تابش امواج دکل های موبایل، به سردردو مشکلات خواب دچار شده بودند. 7/21 درصد افراد از افسردگی رنج می بردند و 8/18 درصد به سرگیجه مبتلا شدند. ولی گروهی که در معرض تابش این امواج قرار نگرفتند، کمتر از نیمی از این علایم را داشتند.
بر اساس تحقیقی دیگر مشخص شد که افراد با فاصله 300 متری از دکل های مخصوص تلفن همراه به مشکلاتی مانند خستگی، سردرد و مشکلات خواب دچار شدند و افرادی که در فاصله 100 متری از این دکل ها زندگی می کردند علاوه بر مشکلات حافظه به مشکلاتی مانند تحریک پذیری، افسردگی، سرگیجه وکاهش میل جنسی مبتلا شدند.
همچنین مشخص شد مشکلاتی مانند سردرد، حالت تهوع، کاهش اشتها، مشکلات خواب، افسردگی، اختلالات بینایی و احساس ناراحتی در زنان بیشتر بود.
اداره غذا و دارو (FDA) گزارش کرده است که تابش امواج الکترومغناطیسی تلفن های همراه دمای بدن را بالا می برد و منجر به آسیب های بافتی بدن می شود. چشم ها و بیضه ها، مهم ترین اندام هایی هستند که بیشترین آسیب پذیری را به دلیل افزایش دمای بدن خواهند داشت
حساسیت های شدید ناشی از امواج الکترومغناطیسی
به گفته سازمان بهداشت جهانی برخی افراد از بیماری افزایش حساسیت به امواج الکترومغناطیس رنج می برند. بنا بر توصیه سازمان بهداشت جهانی، این گروه از افراد باید کار و زندگی خود را در نزدیکی این مناطق رها کنند و محل سکونت خود را تغییر دهند.
افرادی که حساسیت شدید نسبت به این امواج دارند، علایم زیر را تجربه خواهند کرد
قرمزی پوست، سوزن سوزن شدن پا و یا سوزش آن، خستگی، عدم توانایی در تمرکز ذهنی، سرگیجه، حالت تهوع، تپش قلب و اختلالات گوارشی.
تداخل امواج الکترومغناطیسی دکل های تلفن همراه با برخی وسایل پزشکی
به گفته اداره غذا و دارو، امواج الکترومغناطیسی با برخی دستگاه های پزشکی تداخل پیدا می کنند؛ مثلا گزارش شده است دستگاهی که برای تنظیم ضربان قلب در قفسه سینه کار گذاشته می شود، در اثر تداخل با امواج الکترومغناطیسی، دچار مشکل می شود.
لذا به بیماران قلبی توصیه می شود از گذاشتن تلفن همراه در نزدیکی قفسه سینه خود خودداری کنند (مثل جیب پیراهن).
سرطان ناشی از امواج الکترومغناطیسی
نگرانی درباره بروز سرطان در اثر انتشار امواج الکترومغناطیسی وجود دارد، زیرا کارشناسان معتقدند انرژی این امواج به حدی قوی هستند که می توانند DNA سلول ها را تخریب کنند و منجر به سرطان شوند. علاوه بر این می توانند منجر به تخریب و آسیب بافت های انسانی شوند.
مطالعه ای توسط دکتر BRUCE HOCKING در استرالیا انجام شد. این تحقیق بر روی گروهی از کودکان که در نزدیکی دکل های امواج الکترومغناطیسی بودند انجام گرفت. نتایج این مطالعه حاکی از آن بود که میزان سرطان خون در کودکانی که نزدیک این دکل ها زندگی می کردند، دو برابر کودکانی بود که در نزدیکی دکل ها نبودند.
آسیب DNA
مطالعات انجام گرفته حاکی از آسیب DNA و تخریب بافت ناشی از دکل های تلفن همراه می باشد. این مطالعات ارتباط امواج این دکل ها با بیماری هایی مانند سرطان، تومور مغزی، آلزایمر و افسردگی را نیز بیان می دارد.
بیماری های ویبرو اکوستیک
محققی به نام MARIA ALVEZ PERIERA ادعا می کند که دکل های تلفن همراه می تواند موجب بیماری ویبرواکوستیک در افراد ساکن نزدیک به آن می شود. قرار گرفتن در معرض امواج با فرکانس پایین می تواند منجر به این بیماری با علایمی مانند درد مفاصل، نوسانات خلقی و سوء هاضمه شود.
سایر مشکلات و بیماری های ناشی از دکل های تلفن همراه
در سال 2007 طی تحقیقی، مقادیرسروتونین و ملاتونین 25 فرد شرکتکننده در این طرح تحقیقاتی اندازه گیری شد و با میزان این هورمون ها، حدود پنج ماه پس از فعال شدن دکل های تلفن همراه مقایسه شد. میزان هر دو هورمون پس از فعال شدن دکل مخصوص تلفن همراه غیر طبیعی شد.
این نتیجه می تواند بیان کننده ارتباط احتمالی بین نصب دکل های تلفن همراه با مشکلاتی از جمله سردرد، اختلالات خواب، بی اشتهایی، مشکلات حافظه،اضطراب و افسردگی باشد.
هنگامی که پیشگیری از سرطان در ذهن خطور میکند عقل سلیم چنین میگوید، بیش از ۴۰٪ سرطانها ناشی از سبک غلط زندگی از قبیل سیگار کشیدن، پرخوری و ورزش نکردن است. گرگوری ماسترز پزشک و متخصص مرکز سرطان هلن اف گراهام میگوید: یکی از عوامل سرطان ریه، سیگار کشیدن است. بسیاری از سرطانهای پوست مربوط به آفتاب سوختگی است و بسیاری از سرطانهای رحم مربوط به عفونت. وی در ادامه میگوید که از طرف دیگر ژنتیک تا حدودی در تعداد معدودی از سرطانها نقش دارد. به معنای دقیق کلمه، تمرکز روی رفتارهای سالم مؤثرترین راه برای کاهش خطر سرطان است.
برای پیشگیری از سرطان به هیچ وجه سیگار نکشید شاید عقلانی نباشد، اما وقتی پیشگیری از هر نوع سرطان در میان باشد کنار گذاشتن سیگار یک راهحل است. سیگار عامل ۳۰٪ از مرگ ومیرهای ناشی از سرطان است. علیالخصوص سرطان ریه که بیش از سایر سرطانها عامل مرگ مردم است. به گفتهی کارشناسان یکی از بهترین راههای کاهش خطر سرطان، اجتناب از توتون و تنباکو است. طبق مطالعه انجام شده سال ۲۰۱۰ در مجلهی اتحادیه پزشکی آمریکا، حتی کاهش روزانه سیگار، از ۲۰ عدد به کمتر از ۱۰ عدد، خطر سرطان ریه افراد سیگاری را ۲۷٪ کاهش میدهد. به نظر کارشناسان، هر چه کمتر سیگار بکشید زندگی بهتری خواهید داشت. شما میتوانید از موسسات ترک سیگار کمک بگیرید.
کلم بروکلی اثرات ضد سرطانی دارد سبزیجات تنها، بخشی از یک رژیم سالم نیستند، بلکه خاصیت ضد سرطانی هم دارند. به همین دلیل هرروز ۲ و نیم پیمانه میوه وسبزیجات مصرف کنید. سبزیجات سبزرنگ بهخصوص کلم بروکلی، کلم بروکسل و کلم پیچ حاوی مواد شیمیایی گلوکوزامینها هستند که در فرایند گوارش به ترکیباتی تجزیه میشوند که اثرات ضد سرطانی دارند. برای مثال پژوهش سال ۲۰۰۰در مرکز آنکولوژی زنان نشان میدهد یکی از این ترکیبات رشد سلولهای غیرعادی در رحم انسان را کاهش میدهد.
سبزیجات ضد سرطانی دیگر: گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است، فیتوشیمیایی که جلوی مولکولهای مخرب سلول را میگیرد این مولکولها رادیکال آزاد نامیده میشوند. بادمجان حاوی nasunin است، آنتیاکسیدانی که ذخیره خونی را که سلولهای سرطانی برای تکثیر نیاز دارند، متوقف میکند. به علاوه داشتن چنین رژیمهایی جایی برای غذاهای دیگر از جمله گوشت قرمز باقی نمیگذارد. مطالعات نشان میدهد مصرف ۶۰۰ گرم گوشت قرمز در هفته موجب سرطان روده میشود.
برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، وزن خود را کنترل کنید طبق نظر موسسه آمریکایی تحقیقات سرطان(AICR)، اضافه وزن فقط به کمر شما آسیب نمیزند بلکه چاقی بیش از حد عامل افزایش خطر ۱۰ گونه سرطان از جمله مری، کلیه و کیسه صفرا است. بافتهای چاق، پروتئینی تولید میکند که موجب التهاب میشود، سلولهای سرطانی را تقویت میکند و خطر ابتلا به سرطان را بالا میبرد.
علاوه بر این، موسسه آمریکایی تحقیقات سرطان تخمین میزند که سالانه بیش از ۱۲۰۰۰۰مورد از سرطانهای ایالات متحده آمریکا ناشی از اضافه وزن است. دکتر پاتریشیا گانز میگوید که امروزه سبکهای خاص زندگی حفظ وزن طبیعی را دشوارتر از همیشه میسازد. فست فود ارزان هستند و بجای بیرون رفتن از خانه، بیشتر وقت خود را صرف تلویزیون و رایانه میکنیم. پیشنهاد وی این است که مرتب خود را وزن کنید و اگر عددهای ترازو رو به افزایش بود، اقدامی کنید. ضریب توده بدنی خود را زیر ۲۵نگه دارید.
۳۰دقیقه فعالیت بدنی در هفته شانس ابتلا به سرطان سینه در زنان را ۳۵٪ کاهش می دهد
داشتن حداقل ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی در هفته راهی برای پیشگیری از سرطان است وقتی پای سرطان در میان باشد، ورزش کردن به اندازه قانون غذا حیاتی است. سالانه یک سوم مرگ و میرهای ناشی از سرطان در ایالات متحده آمریکا مربوط به رژیم غذایی و فعالیت بدنی است. با وجود اینکه انجمن تحقیقات سرطان آمریکا، هر هفته ۱۵۰ دقیقه ورزش در حد متوسط (۷۵ دقیقه فعالیت سخت) را توصیه میکند، تحقیقات نشان میدهد ورزشهای کم و کوتاه نیز میتواند مؤثر باشد. ۳۰دقیقه فعالیت بدنی در هفته کافیست تا شانس ابتلا به سرطان سینه در زنان ۳۵٪ کاهش یابد. در آمریکا از هر ۸ زن یک نفر به این بیماری مبتلا میشود. دکتر گانز میگوید: فعالیت بدنی در کنار کمک به حفظ وزن طبیعی، التهاب را نیز کاهش میدهد و مانع از پیشرفت سلولهای سرطانی به سمت بدخیمی است.
برای پیشگیری از سرطان مشروبات الکلی را کنار بگذارید الکل عامل چندین نوع سرطان از جمله دهان، گلو، روده بزرگ و سینه است. علت دقیق آن شناخته نشده است، اما محققان گمان میکنند الکل به بافتهای بدن آسیب میرساند، برای مثال، در روده بزرگ باکتری میتواند الکل را به مقدار زیادی استالدئید (نوعی ماده شیمیایی که در آزمایشگاه حیوانات به عنوان عامل سرطان شناخته شده است) تبدیل کند. در زنان مصرف لیکور (نوعی مشروب الکلی) میزان استروژن ( نوعی هورمون در بافت سینه) را بالا میبرد و به طور پنهانی خطر سرطان سینه را افزایش میدهد.
برای جلوگیری از ابتلا به سرطان پوست از کرم ضد آفتاب استفاده کنید زنان ۱۸ تا۳۹ سال نسبت به ملانوم (مهلکترین نوع سرطان پوست) آسیب پذیرترند. در چهل سال اخیر سرعت رشد این بیماری به ۸۰۰٪ رسیده است. برنزه کردن پوست با اشعه ماورای بنفش تاحدی در آن نقش دارد، اما قرار گرفتن مقابل نور مستقیم آفتاب زیان آورتر است. خوشبختانه این خطر با مصرف مقدار کمی ضد آفتاب ساده، کمتر میشود.
طبق پژوهش انجام شده در سال ۲۰۱۰برروی ۱۶۰۰نفر که نتایج آن در مجلهی Clinical Oncology آورده شد، افرادی که روزانه کرم ضدآفتاب استفاده میکنند ۵۰٪ کمتر از کسانی که از آن استفاده نمیکنند به ملانوم مبتلا میشوند. دکتر گانز میگوید: هر روز مقدار کمی کرم ضدافتاب با SPF ۱۵ بزنید. حتی در زمستان و روزهای ابری از کرم ضد آفتاب استفاده کنید. وی پیشنهاد میکند از ساعت ۱۰صبح تا ۴ بعدازظهر که اشعه ماورای بنفش زیاد است از منزل بیرون نروید، استفاده از کرم ضد آفتاب همانند مسواک زدن باید یک عادت شود.
استرس بهتنهایی نمی تواند عامل سرطان شود، اما میتواند محیط درون بدن را تغییر دهد
آرام باشیدو از محیط های پر استرس دوری کنید استرس بهتنهایی نمی تواند عامل سرطان شود، اما به گفتهی دکتر جانز، استرس میتواند محیط درون بدن را تغییر دهد تا اینکه وضعیت پیش سرطانی آشکارتر شود. پژوهشی درسال ۲۰۱۳ در دانشگاه Ohio State نشان داد استرس دائمی، فعالیت سلولهای ایمنی را بوسیله تحریک روح و روان تغییر میدهد (این کار بدن را غرق هورمون برای مثال کورتیزول میکند.) حتی اگر ضروری نباشد، این امر موجب افزایش التهاب میشود که میتواند به طور پنهانی جهش سلولهای سرطانی را پدید آورد.
خوشبختانه، میتوان با برنامهریزی استرس را کاهش داد. برای مثال، با انجام ورزش یوگا و چک نکردن ایمیلهایتان بعداز ساعت ۷ شب. دکتر گانز معتقد است کارهایی را انجام دهید تا بدنتان در سالمترین شرایط قرار گیرد و جایی برای رشد سلولهای سرطانی نداشته باشد.
برای پیشگیری از سرطان هر چند وقت یکبار چکاپ کنید چکاپ گرچه جلوی سرطان را نمیگیرد اما میتواند پزشکان را از علائم هشداردهندهی پیش سرطانی (برای مثال وجود پولیپ در روده بزرگ یا یک خال مشکوک) باخبر سازد. به همین دلیل پزشکان توصیه میکنند بعد از ۲۰سالگی، برای پیشگیری از سرطان هر چند وقت یکبار چکاپ کنید. زنان هر سه سال یکبار تا چهل سالگی باید تست سینه انجام دهند و بعد از آن سالی یکبار ماموگرافی انجام دهند (بررسی وآزمایش سینه تا ۲۵٪ خطر سرطان کشنده سینه را کاهش میدهد.)
هر سه سال یکبار جهت پیشگیری از سرطان رحم تست پاپ اسمیر انجام دهید (از سال ۱۹۵۰ تاکنون، مرگ و میر ناشی از سرطان رحم با تست پاپ اسمیر ۷۵٪ کاهش یافته است.) از ۵۰ سالگی روده بزرگ را چک کنید (اگر پیشینهی خانوادگی این بیماری را دارید زودتر این کار را انجام دهید.) به گفتهی کارشناسان سرطان با تشخیص زود هنگام قابل درمان است.