خواص ماءالجبن آفتیمونی
ــ ماء الجبن افتیمونی دوایی است که برای پاکسازی کل بدن از مواد زائد است و نوشیدنیای است که هم غذاست و هم دوا.
ــ ماءالجبن بهدلیل رقت و لطافت, نفوذ پذیری بالایی دارد و بهسرعت هضم و جذب میشود.
ــ بعد از مصرف ماءالجبن فضولاتی در بدن باقی نمیماند و همه غذای بدن میشود.
ــ ماءالجبن صفرا, سودا و اخلاط سوخته و مواد زائد را در بدن پخته و بهاصطلاح نضج میدهد و از بدن دفع میکند.
ــ ماءالجبن کلیهها را پاکسازی میکند, سدهها و گرفتگیهای کبد را برطرف میکند.
ــ ماءالجبن رفع کننده بیماریهایی مانند واریس, بیخوابی, افسردگی, وسواس, آکنه, حساسیتهای پوستی, بوی بد دهان, یبوست مزمن, خارش, درد سیاتیک, شقاق و ... است.
طرز تهیه ماءالجبن
800 گرم شیر را جوشانده و 150 گرم سکنجبین ترش به آن اضافه شود و اگر سکنجبین بسیار ترش نباشد، مقداری سرکه انگوری یا آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید, تا شیر بریده شود. زمانی که شیر بریده شد, آن از روی حرارت برداشته شود و از یک پارچه یا تنظیف عبور داده تا جرم آن گرفته و آب آن خارج شود. مایع حاصلشده ماءالجبن نام دارد که بسیار مقوی و مفید است.
ــ میتوان روزی یک تا 2 استکان گرم مصرف شود.
البته پودر ماءالجبن آماده در عطاریها به فروش میرسد.
ــ از ماءالجبن افراد میتوانند حداقل 40 روز مصرف کنند. افراد تا قبل از شروع ماه رمضان صبح ناشتا از ماءالجبنی که خودشان تهیه کردند یا پودر آماده آن را از عطاریها خریداری کردند میتوانند طبق دستور استفاده کنند.
ــ برای بهرهمندی بیشتر میتوان یک بار صبح ناشتا از ماءالجبن استفاده کرد و تا 2 ساعت غذایی مصرف نشود سپس دوباره ماءالجبن مصرف شود و پس از گذشت یک ساعت غذا مصرف شود. بهتر است که افراد پس از مصرف ماءالجبن به فعالیت پرداخته تا عرق کنند. این کار به دفع بیشتر مواد زائد کمک میکند.
نکته: بهتر است که تا 40 روز از ماءالجبن استفاده شود، همچنین بروز قی (استفراغ) یا اسهال طبیعی است چرا که سیستم هوشمند بدن میل به خارج کردن مواد زائد دارد که بهتدریج برطرف میشود.