میوه گل نسترن که به آن هم سینورودون می گویند دارای رنگ قرمز نارنجی است دارای خواص تصفیه کننده
خون است و ادرار آور و قابض کننده است که سرشار از ویتامین ث c است دکتر گیلوردهاورز نویسنده معروف
کتاب (گذرنامه برای یک زندگانی نوین) می نویسد در زمان جنگ ویتامین (ث c) از گردو سبز و برگهای سبز کاج
استخراج می کردند ولی بهترین استخراج ویتامین (ث c) از گل نسترن است
طریقه ی ساختن نوشابه با میوه گل نسترن:
۳۰تا ۴۰ گرم میوه خشک گل نسترن را در یک لیتر آب جوش بریزید و مدت ۱۵ دقیقه در حالی که در آن بسته
است آن را بجوشانید و مدت یک شب بگذارید بماند صبح فردای آن شب آن را صاف کنید و دو قاشق قهوه
خوری آب لیمو تازه را برای نیم لیتر اضافه کنید و در شیشه های در بسته آن را حفظ کنید و این نوشابه آماده
است شما می توانید آب میوه و سبزی خود را با یک قاشق سوپخوری از این نوشابه گوارا سرشار از ویتامین
(ث c) می باشد مخلوط نموده مصرف نمایید
منبع: کتاب گلها و گیاهان شفا بخش اثر ریموند دکسترت